مقاله اثر رفع انجماد تحت امواج راديويي برکيفيت محصولات غذايي منجمد دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر رفع انجماد تحت امواج راديويي برکيفيت محصولات غذايي منجمد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اثر رفع انجماد تحت امواج راديويي برکيفيت محصولات غذايي منجمد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
فرایند با امواج رادیویی یکی از تکنیک هایی است که در سال های اخیر نظر بسیاری از محققین را به خود جلب نموده است. این فرایند در دسته فرایندهای حرارت دهی الکتریکی غیر مستقیم قرار دارد. در این مقاله ضمن معرفی فرایند رفع انجماد با امواج رادیویی به بررسی اصول بنیادی حاکم بر آن، تحلیل اجمالی تحقیقاتی کهدر دو دهه اخیر در مورد رفع انجماد با امواج رادیویی صورت گرفته و تاثیر این فرایند بر کیفیت مواد غذایی پرداخته خواهد شد. دسترسی به داده های دقیقخصوصیات فیزیکی مواد غذایی همانند شکل هندسی و خواص دی الکتریک، در طراحی سیستم های رفع انجماد با امواج رادیویی دارای اهمیت فراوانی است. بررسیتحقیقات انجام شده در زمینه فرایند با امواج رادیویی نشان می دهد که این امواج می توانند در زمینه های متفاوتی همچون پخت، پاستوریزه/استرلیزه کردن، انجمادورفع انجماد وخشک کردن مواد غذایی بکار روند. تمرکز تحقیقات بیشتر بر زمان حرارت دهی، یکنواختی فرایند، تاثیر فرایند بر شاخص های کیفی محصول نهایی و همچنین بازده انرژی فرایند بوده است
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید